You are currently viewing Admiterea la programul de Master TACT se face integral online

Admiterea la programul de Master TACT se face integral online

ASE Bucuresti in parteneriat cu Institutul de Studii Financiare anunta sesiunea de Admitere 2020 la programe de master, in perioada 20-22 iulie, inclusiv pentru programul de Master de Tehnici Actuariale – seria a XV-a.



Programul de master TACT este singurul program de studii specializate care ofera recunoasterea a 3 din cele 6 examene de baza din partea Institute and Faculty of Actuaries din Marea Britanie.

Programul se desfasoara modular, intre orele 18.00 si 21.00, si beneficiaza si de prezenta unor experti din piata – asigurari, investitii, management de risc.

NOU! Admiterea la acest program se face integral online, pe pagina admitere.ase.ro. Inscrierea se face in ordinea punctajelor obtinute la interviu – o proba orala bazata pe o tematica specifica (destul de limitata – aprox 50 pag)

Pentru mai multe detalii: master@isf.ro

Programul de master de Tehnici Actuariale (TACT) este organizat in baza parteneriatului ASE Bucuresti si Institutul de Studii Financiare cu suportul Asociatiei Romane de Actuariat din anul 2005. Din 14 serii au rezultat 470 de absolventi.

Despre programul TACT:
– Grup tinta: persoane care lucreaza in institutii financiare
– 14 serii de absolventi
– Discrepanta intre cererea si oferta de actuari (fluctuatii de personal, prevederi legale)

Programul este destinat persoanelor care lucreaza in departamentele de actuariat, management de risc, underwriting, dezvoltare produse, investitii (portofolii, analiza financiara).

Admitere 2020

  • Interviu pe baza de tematica specifica – Asigurari si Finante private.
  • Candidaturi pe baza de dosar
  • Nota finala tine cont de media licenta si de nota interviu

Pentru mai multe detalii vizitati pagina Admitere master

Lasă un răspuns